Bröllop
Bröllopsmenyer (SV)
Varmrätt 375 kr
Tvårätters 475 kr
Trerätters 575 kr
Mingelbuffé 60 kr
Osttallrik 60 kr
I priserna ingår kockar som kommer och färdigställer samt lägger upp maten på tallrik. OBS! Ej serverar.
Förrätter (SV)
- GetostbrulléGetostbrullé med fikonchutney, rostade hasselnötter och örtsallad
- HummersoppaSoppan serveras med laxmoussé samt fänkål- och gurkcrudité
- Karl-Johan svampsoppaSoppan serveras med terrine på portabello och valnötter och toppas med örtsallad
- Toast SkagenKlassisk toast Skagen toppad med sikrom, citron och dill
- Rökt älginnanlårRökt älginnanlår på tunnbrödsknäcke serveras med rårörda havtorn samt pepparrotspannacotta, picklad skogschampinjon och vattenkrasse
- LöjromLöjromstoast med vispad smetana, rödlök samt dill- och citronolja
(30 kr i tillägg för denna förrätt)
Varmrätter (SV)
- AnkbröstHonungsglaserat ankbröst serveras med belugalinser, fikon- och rödvinssky samt morots- och apelsinpuré
- HälleflundraSmörbakad grönländsk hälleflundra med mandelpotatis, vitvins- och gräslökssås samt rostad grönkål och ciderpicklade smålökar
- HjortytterfiléHjortytterfilé med enbärs- och messmörsås, serveras med smörstekt svamp efter säsong samt potatiskaka och rårörda hjortron
(40 kr tillägg på denna rätt)
- OxfiléHelstekt oxfilé serveras med jordärtskockspuré, rödvinsreduktion samt pommes Anna smaksatt med Västerbottenost och smörsvängda bondbönor
(40 kr tillägg på denna rätt)
- MajskycklingbröstÄpple- och citronfyllt majskycklingbröst med confiterad potatis samt smörad ingefärsbuljong och syrlig pakchoi
- KalvryggLågtempurerad kalvrygg serveras med dragonsmaksatt rödvinssås, fondant potatis, honungsrostade buntmorötter samt svartkålschips
Desserter (SV)
- BavaroiseChoklad bavaroise med salta jordnötter, fransk chokladkaka och dulche de leche
- Créme BruléeKlassisk créme brulée med myntamarinerade jordgubbar och jordgubbsmousse
- körsbärsmousseMandelbiskvi toppad med körsbärsmousse, körsbärscoulis och kanderade mandlar
- FärskostcrémeFärskostcréme smaksatt med Burbonvanilj serveras med maräng, mangocoulis, passionsfruk och färska bär
Studenten
Studentbufféer
- Studentbuffé 1 (KG)Pris: 130 kr per portionRostbiff, rökt kalkonbröst, hemgravad norsk fjordlax, potatissallad, remouladesås, pickles, rostad lök, mimosasallad, hovmästarsås, salladsfat, hembakat bröd och smör.
- Studentbuffé 2 (KG)Pris: 195 kr per portionMarinerad fläskfilé, varmrökt laxfilé, marinerade champinjoner, sallad med hyvlad parmesan och rostade pinjenötter, romsås, fransk potatissallad, grönsaksfat, hembakat bröd och smör.
- Studentbuffé 3 (KG)Pris: 225 kr per portionKycklingklubbor, rostbiff, remouladesås och rostad lök, rökt kalkon med mimosasallad, varmrökt lax och romsås, Västerbottenpaj, potatissallad, grönsallad, smör och hembakat bröd
Jul
Julbord
- Traditionellt julbord (KG)Pris: 259 kr per portionKallskuret:
Kavring med smör och julost
Tre sorters sill
Nykokt ägg
Dilldoftande kokt potatis
Griljerad julskinka med hemmagjord sötstark senap
Rökt korv
Leverkorv med rödbetssallad.
Varmt:
Prinskorv
Köttbullar
Våran egna brunkål
Vår goda Jansons frestelse
Honungsgriljerade revben.
Efterrätt:
Ris a la Malta med doft av vanilj och kanel, saftsås och pepparkakor.
- Komplett julbord (KG)Pris: 349 kr per portion
Kallskuret:
Kavring med smör och julost
Tre sorters sill
Nykokt ägg med räkor/rom
Dilldoftande kokt potatis
Griljerad julskinka med hemmagjord sötstark senap
Rökt korv
Leverkorv med rödbetssallad
Sylta
Hemgravad lax och hovmästarsås
Gubbröra
Ättiksgurka
Varmt:
Prinskorvar
Smörstekta köttbullar
Våran egna brunkål
Vår goda Jansons frestelse
Honungsgriljerade revben
Efterrätt:
Ris a la Malta med doft av vanilj och kanel. Saftsås och pepparkakor.
Nyår
Förrätter
- Hummer (KG)Pris: 140 kr per portionHalv vitlöksgratinerad hummer med parmesansallad
- Fisksoppa (KG)Pris: 110 kr per portionSaffran och pernoddoftande fisksoppa
Huvudrätter
- Helstekt oxfilé (KG)Pris: 275 kr per portionHelstekt oxfilé med bearnaisesås och potatisgratäng
- Laxfjäril (KG)Pris: 215 kr per portionStekt laxfjäril med romsås och potatisgratäng
Desserter
- Créme caramell (KG)Pris: 55 kr per portionCréme caramel och färska bär
- Chokladfondant (KG)Pris: 75 kr per portionMagisk chokladfondant med fäska bär
I cateringpriset ingår endast cateringprodukten.
Transportkostnad beroende på avstånd tillkommer på ovanstående priser. Minimidebitering 200 kr/beställning.
Kontakta oss gärna för egna menykomponeringar och prisuppgift! Vi fixar detta också!
Samtliga cateringbeställningar ska ske minst 2 veckor i förväg. Kolla med oss om ni har behov av catering inom kort framförhållning. Ofta kan vi lösa det!
All catering ska vara betalas i förskott och innan leverans! Se bankgiro nedan.
Våra leverantörer har ibland ett minimiantal på antal personer för en rätt/buffé/beställning. Detta styr vi inte över.
Avbokning inom 14 dagarsintervallet kan medföra kostnader från våra leverantörer varvid vi måste debitera er som kund.
Önskar ni serveringspersonal kan vi ordna detta också!