Fläskkött
- Varmrätt 1 (KG)Pris: 145 krHelstekt kotlettrad
med bearnaisesås och rostad potatis
(min 4 portioner)
- Varmrätt 2 (SV)Pris: 189 krHelstekt honungsglacerad kotlettrad
brässerad rödkål och potatispuré smaksatt medgräslök
(min 4 portioner)
- Varmrätt 3 (KG)Pris: 125 krKöttbullar
med gräddsås, lingon och potatismos
(min 4 portioner)
- Varmrätt 4 (KG)Pris: 125 krKlassisk lasagne
(min 4 portioner)
- Varmrätt 5 (KG)Pris: 155 krFläskfilégryta
med champinjoner, purjolök och ris
(min 4 portioner)
- Varmrätt 6 (KG)Pris: 155 krDansk fläskstek
med skysås, rödkål, äpplemos och kokt potatis
Kyckling
- Varmrätt 7 (SV)Pris: 199 krKycklingbröst
fyllt med ricotta och spenat, quinoasallad, paprika- och mandelsås samt honungsrostade rotfrukter
(min 4 portioner)
Fisk
- Varmrätt 8 (KG)Pris: 155 krHemgravad lax
med dillstuvad potatis
(min 4 portioner)
- Varmrätt 9 (SV)Pris: 199 krGravad lax
med dillstuvad potatis, hovmästarsås och picklade rödbetor
(min 4 portioner)
- Varmrätt 10 (SV)Pris: 249 krHalstrad lax
med citronsås, rostad blomkål och potatispuré smaksatt med gräslök
(min 4 portioner)
- Varmrätt 12 (KG)Pris: 165 krVarmrökt lax
med romsås och kokt potatis
(min 4 portioner)
Lamm/nötkött
- Varmrätt 13 (SV)Pris: 199 krWallenbergare
med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
(min 4 portioner)
- Varmrätt 14 (SV)Pris: 289 krHelstekt ryggbiff
med rödvinssås, brynta champinjoner med sidfläsk och syltlökar samt potatisgratäng
(min 4 portioner)
- Varmrätt 15 (SV)Pris: 259 krLammrostbiff
Örtbakad lammrostbiff med plommonchutney, timjansky, bakade vårlökar och rostad potatis
(min 4 portioner)
Vegetariskt
- Varmrätt 16Pris: 125 krGrönsaksbiffar
med bearnaisesås och rostad potatis
(min 4 portioner)
- Varmrätt 17Pris: 189 krPortabello
vitlöksbakadad portabello med örtcréme, nattbakade tomater och örtrostad potatis
(min 4 portioner)
I cateringpriset ingår endast cateringprodukten.
Transportkostnad beroende på avstånd tillkommer på ovanstående priser. Minimidebitering 200 kr/beställning.
Kontakta oss gärna för egna menykomponeringar och prisuppgift! Vi fixar detta också!
Samtliga cateringbeställningar ska ske minst 2 veckor i förväg. Kolla med oss om ni har behov av catering inom kort framförhållning. Ofta kan vi lösa det!
All catering ska vara betalas i förskott och innan leverans! Se bankgiro nedan.
Våra leverantörer har ibland ett minimiantal på antal personer för en rätt/buffé/beställning. Detta styr vi inte över.
Avbokning inom 14 dagarsintervallet kan medföra kostnader från våra leverantörer varvid vi måste debitera er som kund.
Önskar ni serveringspersonal kan vi ordna detta också!