- Huvudrätt 1Pris: 135 kr per portionHelstekt kotlettrad
med bearnaisesås och rostad potatis
- Huvudrätt 2Pris: 125 kr per portionKöttbullar
med gräddsås, lingon och potatismos
- Huvudrätt 3Pris: 125 kr per portionLasagne
- Huvudrätt 4Pris: 125 kr per portionGrönsaksbiffar
med bearnaisesås och rostad potatis
- Huvudrätt 5Pris: 155 kr per portionFläskfilégryta
med champinjoner, purjolök och ris
- Huvudrätt 6Pris: 155 kr per portionDansk fläskstek
med skysås, rödkål, äpplemos och kokt potatis
- Huvudrätt 7Pris: 155 kr per portionHemgravad lax
med dillstuvad potatis
- Huvudrätt 8Pris: 175 kr per portionNorsk fjordlax
Ugnstekt med örtsås och kokt potatis
- Huvudrätt 9Pris: 165 kr per portionVarmrökt lax
med romsås och kokt potatis
- Huvudrätt 10Pris: 169 kr per portionRyggbiff
med pepparsås och pommes frites
- Huvudrätt 11Pris: 159 kr per portionPocherad rödtunga
med skagensås och duchesse
Välj potatisanrättning till nedanstående menyer:
Pommes Anna (potatiskaka)
Potatisgratäng
Råstekt potatis
Timjan och vitlöksrostad färskpotatis
- Huvudrätt 12Pris: 180:- per portionRamslöksbakad tuppbröst
Med svartrötter, äpple och persiljerot serveras med en körvelvelouté.
- Huvudrätt 13Pris: 195:- per portionHalstrad röding
med skummad champagnesås serveras med grönsparris, haricots verts och gulmorot.
- Huvudrätt 14Pris: 200:- per portionHalstrad röding
serverat med en härlig balsamicosky samt ljummen sallad på gulbetor, rotselleri, morot och sockerärtor.
- Huvudrätt 15Pris: 210:- per portionChipotleglacerat ankbröst
med kumminstekt savoykål samt långbakade kvisttomater med apelsin- och chilisky.
- Huvudrätt 16Pris: 225:- per portionHelstekt oxfilé
med knaperstekt bacon med smörsvängda bönor och sticklök serveras med rödvinsreduktion samt bearnaisesås.
- Huvudrätt 17Pris: 305:- per portionRåstekt hjortytterfilé
serveras med en smörad murkelsås samt rostade rotfrukter och sotad lök.
I cateringpriset ingår endast cateringprodukten.
Transportkostnad tillkommer på ovanstående priser. Minimidebitering 200 kr/beställning.
Önskar ni serveringspersonal kan vi ordna detta också!
Kontakta oss gärna för egna menykomponeringar och prisuppgift! Vi fixar detta också!
Samtliga cateringbeställningar måste ske minst 2 veckor i förväg.
All catering ska vara betald 10 dagar innan leverans! Se bankgiro nedan.