Påskmeny
Pris: 125:-/pers.
- Förrätt:3 sorters sill; löksill, stekt inlagd sill och senapssill, ägghalva, smör och bröd.
- Huvudrätt:Kalkonstek, gräddsås, rödkål, äpplemos och kokt potatis.
- Dessert:Jordgubbscheesecake
Studenten
- Studentbuffé 1Pris: 110:-/pers.Rostbiff, rökt kalkonbröst, hemgravad norsk fjordlax, potatissallad, remouladesås, pickles, rostad lök, mimosasallad, hovmästarsås, salladsfat, hembakat bröd och smör.
- Studentbuffé 2Pris: 175:-/pers.Marinerad fläskfilé, varmrökt laxfilé, marinerade champinjoner, sallad med hyvlad parmesan och rostade pinjenötter, romsås, fransk potatissallad, grönsaksfat, hembakat bröd och smör.
Gåsamiddag
Pris: 375:-/pers.
- Förrätt:Svartsoppa med krås
eller
Toast Skagen
Klassisk toast Skagen på vitt rostat bröd - Huvudrätt:Knaperstekt gås, rödkål, brysselkål, äpplemos, rostad potatis, vinbärsgelé och gåsasås
- Dessert:Skånsk äpplekaka med hemmagjord vaniljsås
Julbord
Jultallrik eller som buffé
Pris: 110:-/pers.
- Kallskuret:Två sorters sill. Nykokt ägg. Kavring med smör och julost. Dilldoftande kokt potatis. Griljerad julskinka. Hemmagjord sötstark senap.
- Varmt:Prinskorvar, köttbullar, våran egna brunkål.
Traditionellt julbord
Pris: 189:-/pers.
- Kallskuret:Tre sorters sill. Nykokt ägg. Kavring med smör och julost. Dilldoftande kokt potatis, griljerad julskinka, hemmagjord sötstark senap, rökt korv, leverkorv. Rödbetssallad.
- Varmt:Prinskorvar. Köttbullar. Våran egna brunkål. Vår goda Jansons frestelse. Honungsgriljerade revben.
- Efterrätt:Ris a la Malta med doft av vanilj och kanel, saftsås och pepparkakor.
Komplett julbord
Pris: 249 kr
- Kallskuret:Tre sorters sill. Nykokt ägg (med räkor/rom). Kavring med smör och julost. Dilldoftande kokt potatis. Griljerad julskinka. Hemmagjord sötstark senap. Rökt korv. Leverkorv. Sylta. Rödbetssallad. Hemgravad lax och hovmästarsås. Gubbröra. Ättiksgurka.
- Varmt:Prinskorvar. Smörstekta köttbullar. Våran egna brunkål. Vår goda Jansons frestelse. Honungsgriljerade revben.
- Efterrätt:Ris a la Malta med doft av vanilj och kanel. Saftsås och pepparkakor.
Beställ till eller extra
- Julgodis:Pris: 35:-/pers.Bl.a. ischoklad, polkakarameller och knäck
- Ris a la MaltaPris: 35:-/pers.med doft av vanilj och kanel. Saftsås och pepparkakor.
- OstbrickaPris: 65:-/pers.Tre sorters ost (brie, juledamer, ädelost) med kex, druvor och päron.
- Frukt & NötterPris: 45:-/pers.Ett härligt fat med frukter som ananas, fikon, dadel, äpplen och olika nötter.
Nyår
Nyårsmeny 1
Pris: 255:-/pers.
- Förrätt:Halv vitlöksgratinerad hummer med parmesansallad
- Huvudrätt:Stekt majskycklingfilé med parmaskinka, bearnaisesås och hasselbackspotatis.
- Dessert:Crème brulee och färska bär.
Nyårsmeny 2
Pris: 255:-/pers.
- Förrätt:Saffran och pernoddoftande fisksoppa
- Huvudrätt:Stekt laxfjäril med örtsås och hasselbackspotatis
- Dessert:Crème brulee och färska bär.
Nyårsmeny 3
Pris: 255:-/pers.
- Förrätt:Halv vitlöksgratinerad hummer med parmesansallad
- Huvudrätt:Stekt laxfjäril med örtsås och hasselbackspotatis
- Dessert:Chokladkladdkaka med vispgrädde och fruktsallad
Nyårsmeny 4
Pris: 255:-/pers.
- Förrätt:Saffran och pernoddoftande fisksoppa
- Huvudrätt:Stekt majskycklingfilé med parmaskinka, bearnaisesås och hasselbackspotatis.
- Dessert:Chokladkladdkaka med vispgrädde och fruktsallad.
I cateringpriset ingår endast cateringprodukten.
Transportkostnad tillkommer på ovanstående priser. Minimidebitering 200 kr/beställning.
Önskar ni serveringspersonal kan vi ordna detta också!
Kontakta oss gärna för egna menykomponeringar och prisuppgift! Vi fixar detta också!
Samtliga cateringbeställningar måste ske minst 2 veckor i förväg.
All catering ska vara betald 10 dagar innan leverans! Se bankgiro nedan.