Bröllop
Bröllopsmenyer
Varmrätt 375 kr
Tvårätters 475 kr
Trerätters 575 kr
Mingelbuffé 60 kr
Osttallrik 60 kr
I priserna ingår kockar som kommer och färdigställer samt lägger upp maten på tallrik. OBS! Ej serverar.
Förrätter
- GetostbrulléGetostbrullé med fikonchutney, rostade hasselnötter och örtsallad
- HummersoppaSoppan serveras med laxmoussé samt fänkål- och gurkcrudité
- Karl-Johan svampsoppaSoppan serveras med terrine på portabello och valnötter och toppas med örtsallad
- Toast SkagenKlassisk toast Skagen toppad med sikrom, citron och dill
- Rökt älginnanlårRökt älginnanlår på tunnbrödsknäcke serveras med rårörda havtorn samt pepparrotspannacotta, picklad skogschampinjon och vattenkrasse
- LöjromLöjromstoast med vispad smetana, rödlök samt dill- och citronolja
(30 kr i tillägg för denna förrätt)
Varmrätter
- AnkbröstHonungsglaserat ankbröst serveras med belugalinser, fikon- och rödvinssky samt morots- och apelsinpuré
- HälleflundraSmörbakad grönländsk hälleflundra med mandelpotatis, vitvins- och gräslökssås samt rostad grönkål och ciderpicklade smålökar
- HjortytterfiléHjortytterfilé med enbärs- och messmörsås, serveras med smörstekt svamp efter säsong samt potatiskaka och rårörda hjortron
(40 kr tillägg på denna rätt)
- OxfiléHelstekt oxfilé serveras med jordärtskockspuré, rödvinsreduktion samt pommes Anna smaksatt med Västerbottenost och smörsvängda bondbönor
(40 kr tillägg på denna rätt)
- MajskycklingbröstÄpple- och citronfyllt majskycklingbröst med confiterad potatis samt smörad ingefärsbuljong och syrlig pakchoi
- KalvryggLågtempurerad kalvrygg serveras med dragonsmaksatt rödvinssås, fondant potatis, honungsrostade buntmorötter samt svartkålschips
Desserter
- BavaroiseChoklad bavaroise med salta jordnötter, fransk chokladkaka och dulche de leche
- Créme BruléeKlassisk créme brulée med myntamarinerade jordgubbar och jordgubbsmousse
- körsbärsmousseMandelbiskvi toppad med körsbärsmousse, körsbärscoulis och kanderade mandlar
- FärskostcrémeFärskostcréme smaksatt med Burbonvanilj serveras med maräng, mangocoulis, passionsfruk och färska bär
Studenten
Studentbufféer
- Studentbuffé 1Pris: 130 kr per portionRostbiff, rökt kalkonbröst, hemgravad norsk fjordlax, potatissallad, remouladesås, pickles, rostad lök, mimosasallad, hovmästarsås, salladsfat, hembakat bröd och smör.
- Studentbuffé 2Pris: 195 kr per portionMarinerad fläskfilé, varmrökt laxfilé, marinerade champinjoner, sallad med hyvlad parmesan och rostade pinjenötter, romsås, fransk potatissallad, grönsaksfat, hembakat bröd och smör.
- Studentbuffé 3Pris: 225 kr per portionKycklingklubbor, rostbiff, remouladesås och rostad lök, rökt kalkon med mimosasallad, varmrökt lax och romsås, Västerbottenpaj, potatissallad, grönsallad, smör och hembakat bröd
- Studentbuffé 4Pris: 259 kr per portion
Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig senapsvinägrett
Honungsglacerade rotfrukter med picklad lök
Krämig potatissallad med färska äpplen och pepparrot
Matvetesallad med rostade pumpafrön, persilja och saltgurka
Champinjoner marinerade i kallpressad rapsolja och rosmarin
Kallrökt lax med skånsk senapscréme
Kallskuren rökt karré toppad med rårörda havtorn
Paj smaksatt med Västerbottenost och brytbönor
Gräslöks- och körvelcréme
- Studentbuffé 5Pris: 299 kr per portion
Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig senapsvinägrett
Honungsglacerade rotfrukter med picklad lök
Krämig potatissallad med färska äpplen och pepparrot
Matvetesallad med rostade pumpafrön, persilja och saltgurka
Champinjoner marinerade i kallpressad rapsolja och rosmarin
Kallrökt lax med skånsk senapscréme
Kallskuren rökt karré toppad med rårörda havtorn
Kallskuren lammrostbiff bakad med vitlök och backtimjan
Paj smaksatt med Västerbottenost och brytbönor
Gräslöks- och körvelcréme
Bakade gulbetor med rostade hasselnötter, krasse och honung
Sikrom och syrad grädde på tunnbrödsknäcke
Kummin- och dillmarinerad prästost
Påsk
Påskmeny
- PåskbufféPris: 235 kr per portion3 sorters sill, ägghalva med majonäs och räkor, rökt lax, pepparrot, räkröra, köttbullar, prinskorvar, påskskinka, rödkål, smör och kavring
- PåskmenyPris: 235 kr per portionFörrätt: 3 sorters sill; löksill, stekt inlagd sill och senapssill, ägghalva, smör och bröd.
Huvudrätt: Kalkonstek, gräddsås, rödkål, äpplemos och kokt potatis.
Dessert: Jordgubbscheesecake
Mårten gås
Gåsamiddag
- Gåsamiddag 1Pris: 465 kr per portionFörrätt: Svartsoppa med krås
Huvudrätt: Knaperstekt gås, rödkål, brysselkål, äpplemos, rostad potatis, vinbärsgelé och gåsasås
Dessert: Skånsk äpplekaka med hemmagjord vaniljsås
- Gåsamiddag 2Pris: 485 kr per portionFörrätt: Klassisk toast Skagen på vitt rostat bröd
Huvudrätt: Knaperstekt gås, rödkål, brysselkål, äpplemos, rostad potatis, vinbärsgelé och gåsasås
Dessert: Skånsk äpplekaka med hemmagjord vaniljsås
Jul
Jultallrik
- JultallrikPris: 299 kr per portion
Kallskuret:
Vörtbröd med smör och juledamer.
Senapssill, pepparrot- och gräslökssill och lime- och myntasill.
Kallrökt lax med hovmästarsås.
Julskinka med skånsk senap.
Brysselkål- och grönkålssallad med stilton solrosfrön och granatäpple
Varmt:
Hemrullade köttbullar
Prinskorvar
Rödkål
Janssons frestelse
Julbord
- Traditionellt julbordPris: 259 kr per portionKallskuret: Tre sorters sill. Nykokt ägg. Kavring med smör och julost. Dilldoftande kokt potatis, griljerad julskinka, hemmagjord sötstark senap, rökt korv, leverkorv. Rödbetssallad.
Varmt: prinskorvar. Köttbullar. Våran egna brunkål. Vår goda Jansons frestelse. Honungsgriljerade revben.
Efterrätt: ris a la Malta med doft av vanilj och kanel, saftsås och pepparkakor.
- Komplett julbordPris: 349 kr per portion
Kallskuret:
Tre sorters sill. Nykokt ägg (med räkor/rom). Kavring med smör och julost. Dilldoftande kokt potatis. Griljerad julskinka. Hemmagjord sötstark senap. Rökt korv. Leverkorv. Sylta. Rödbetssallad. Hemgravad lax och hovmästarsås. Gubbröra. Ättiksgurka.
Varmt:
Prinskorvar. Smörstekta köttbullar. Våran egna brunkål. Vår goda Jansons frestelse. Honungsgriljerade revben.
Efterrätt:
Ris a la Malta med doft av vanilj och kanel. Saftsås och pepparkakor.
- Lilla julbordetPris: 279 kr per portion
Vörtbröd, kavring och smör
Senapssill eller senapssill på tofu
Pepparrot- och gräslökssill eller Pepparrot- och gräslökssill på tofu
Lime- och myntasill eller Lime- och myntasil på tofu
Ägghalva med majonäs och räkor eller ägghalva med majonäs
Kallrökt lax medhovmästarsås eller dill- och kumminstekt oumph
Julskinka med skånsk senap eller vegetarisk julskinka
Laxpaté toppad med bärkapris eller svamppaté toppad med bärkapris
Rödbetssallad med ingefära, vitlök, hasselnötter och bladspenat
Rökt renkorv eller fänkålsmarinerad prästost
Bryssel- och grönkålssallad med stilton, solrosfrön och granatäpple
- Stora julbordetPris: 329 kr per portion
Kallskuret:
Vörtbröd, kavring och smör
Senapssill eller senapssill på tofu
Pepparrot- och gräslökssill eller Pepparrot- och gräslökssill på tofu
Lime- och myntasill eller Lime- och myntasil på tofu
Ägghalva med majonäs och räkor eller ägghalva med majonäs
Kallrökt lax medhovmästarsås eller dill- och kumminstekt oumph
Julskinka med skånsk senap eller vegetarisk julskinka
Laxpaté toppad med bärkapris eller svamppaté toppad med bärkapris
Rödbetssallad med ingefära, vitlök, hasselnötter och bladspenat
Rökt renkorv eller fänkålsmarinerad prästost
Bryssel- och grönkålssallad med stilton, solrosfrön och granatäpple
Varmt:
Hemrullade köttbullar eller vegetariska köttbullar
Priskorv eller vegetarisk prinskorv
Rödkål
Janssons frestelse eller vegetarisk jannsonns med kapris
Nyår
Förrätter
- HummerPris: 140 kr per portionHalv vitlöksgratinerad hummer med parmesansallad
- FisksoppaPris: 110 kr per portionSaffran och pernoddoftande fisksoppa
Huvudrätter
- Helstekt oxfiléPris: 275 kr per portionHelstekt oxfilé med bearnaisesås och potatisgratäng
- LaxfjärilPris: 215 kr per portionStekt laxfjäril med romsås och potatisgratäng
Desserter
- Créme caramellPris: 55 kr per portionCréme caramel och färska bär
- ChokladfondantPris: 75 kr per portionMagisk chokladfondant med fäska bär
I cateringpriset ingår endast cateringprodukten.
Transportkostnad beroende på avstånd tillkommer på ovanstående priser. Minimidebitering 200 kr/beställning.
Kontakta oss gärna för egna menykomponeringar och prisuppgift! Vi fixar detta också!
Samtliga cateringbeställningar ska ske minst 2 veckor i förväg. Kolla med oss om ni har behov av catering inom kort framförhållning. Ofta kan vi lösa det!
All catering ska vara betalas i förskott och innan leverans! Se bankgiro nedan.
Våra leverantörer har ibland ett minimiantal på antal personer för en rätt/buffé/beställning. Detta styr vi inte över.
Avbokning inom 14 dagarsintervallet kan medföra kostnader från våra leverantörer varvid vi måste debitera er som kund.
Önskar ni serveringspersonal kan vi ordna detta också!